Institut Inpro

Adresa:

Telefon:

E-mail:

www:


INSTITUT INPRO a.s. , este o organizație de educație și consiliere care operează în principal în domeniul educației adulților, al formării profesionale și în cadrul conceptual al învățării pe tot parcursul vieții. Organizația a fost înființată în 1971. Astăzi, organizația are aproximativ 8 specialiști ca personal permanent și, în plus, colaborează cu aproximativ 100 de lectori externi și consultanți bine selectați pentru dezvoltarea periodică a anumitor proiecte.

Activitățile principale ale organizației includ cursuri educaționale certificate pe termen lung din diferite domenii (Marketing, Vânzări, Managementului resurselor umane etc.) deschise publicului larg în mod regulat. INSTITUT INPRO a.s., organizează cursuri educaționale pentru companii, dezvoltă forme moderne de educație, cum ar fi diferite tipuri de instrumente TIC încorporate în sistemele de e-learning ale clienților, pregătește și implementează diverse proiecte naționale și internaționale în cadrul Fondului Social European, Erasmus +.

INSTITUT INPRO a.s. este foarte activă în domeniul educației antreprenoriale, al formării competențelor soft și al formării în domeniul managementului resurselor umane. Organizația implementează cursuri certificate de managementului resurselor umane în mod regulat. Acest curs este un program cuprinzător de formare modulară, care permite participanților să dobândească cunoștințele și abilitățile celor mai bune practici actuale europene în domeniul resurselor umane. În același timp, contribuie la crearea condițiilor pentru introducerea profesionalismului în domeniul managementului resurselor umane, profesionalism comparabil cu alte țări dezvoltate ale UE.